assalamualaikum


Saturday, June 09, 2012

Kesayanganku...


Assalamualaikum wbt…
Slmt pagi semua!!!sobahal khair!!! Pagi2 lg da brblogging.huhuhuhu~~~
Kli ni sy nk memprknlkn….SAYANG2KU!!!
Haaaaaaa..agak2nye sp eh?jeng jeng jeng----------------!!! (sila klik smpai bwh)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Barisan kucing2 kesayanganku!!!hehe~~~ =P

mama 1...(malu nk pndg camera..erkkk)

mama 1 still malu lg..huhuhu

mama 2(tp x dpt amik gamba ank2nye yg msih kecil sbb garang sgt, mcm mama dye dlu)

anak mama 1 yg da besau pn

anak mama 1 jgk(mcm samseng tgh ugut kucing laen..haha)


X slh kn kucing mnjdi ksygn kn?? Tp make surelah sesame insan pn knebrkasih syg…(^_^)
Kucing2 ni mnjadi penghibur hati…kdg2 brckp dgn kucing…(mgkn dlm hati kucing tu pn akn brmonolog: sian kt tuan aku ni…xde kwn da nk ajak borak…huhuhu)
Kdg2 dukung kucing mcm dukung baby…mgkn tu mndekatkan hati si tuan dgn sayang2nye x..=)
Same jgk dgn haiwan2 peliharaan yg laen…kite pn kne sayangi mereka…jaga mereka… (kalu bela ikan tu beli akuarium beso cket, kalu bela burung buat sangkar tu mcm reban ayam yg beso pn ok gak..hehehe)…as long as kite x aniaya mereka…krn mereka jgk makhluk Allah spt kite…(^_^)

sekian..

P/S: kucing2 ni xde name. ade sape2 nk bg cdgn??sila la komen..hihi

uhibbukum fillah
wassalam

1 comment:

There was an error in this gadget