assalamualaikum


Wednesday, March 02, 2011

Edisi khas: A little gift for her...




















Assalamualaikum and a very good day..

Kali ini adalah edisi khas penulisan sy utk my lovely roommate..Nurul Atiqah binti Ishak..(^_^)
I wish u HAPPY BIRHTDAY !!! May Allah Bless u forever n after.I Love u heartly!! btol ke x bahasa tu.toing3..(@_@)


Nothing special yg mampu saya brikn pd awak..just a little gift for u...hope u like it cayang..huhu. Saya nak bagi lagu ni. Tapi lirik jela.huhuhuhu~~~.Tapi mesti awak da tau sebab kita kan sebilik.hehehehe..=P


Erti persahabatan ini..

hembusan bayu lembut bertiup..
deru ombak yang menyusur pantai..
sayu hati bila terkenangkan..
memori indah kita bersama...

Dengarkanlah lagu ku tujukan..
Tanda ingatan tulus buatmu..
Moga abadi di sanubari..
bersemi buat selamanya...

Segala yang manis pasti ada pahitnya..
Begitulah jua hidup bersama...
segala yang indah jadikan hiasan..
segala yang buruk jadikan sempadan...

Masih segar di ingatanku sentiasa..
kenangan menggamit rasa...
tempuhi onak dan duri..
itulah yang diharungi..
janji yang telah kita bina..
tetap kekal dan abadi...

Marilah suburkan kembali..
hubungan dengan kejujuran..
leraikan segala impian..
buktikan dengan keikhlasan..
moga persahabatan ini..
mengajar erti kehidupan..
dalam rahmat Tuhan Yang Esa..
Bahgia selamanya...

~Dehearty~

Semoga hati yang terjalin ini akan kekal kukuh...Maafkan segala salah dan silap saya selama kita bersahabat...Semoga gembira selalu!!!(^_^)

Uhibbuki fillah...
wassalam...

1 comment:

  1. Eh nanti2, saya pun nak wish jugak...
    happy birthday to roomate kak na.. kak tiqah!!
    hee~

    ReplyDelete

There was an error in this gadget